Simson, Hajir, en kvinnlig redovisningsekonom och konsult utgör det dedikerade teamet på 'Om oss'-sidan hos Astra Redovisning i Stockholm.

vår bakgrund

Grundad år 2012 i Stockholm som Simsons Redovisningsbyrå, har vår framgång alltid varit rotad i en obeveklig passion för service och en beslutsamhet att utmärka sig för våra kunder. År 2023, i linje med vår innovativa anda och kontinuerliga tillväxt, omfamnade vi ett nytt kapitel genom att byta namn till Astra Redovisning.

Men √§ven om v√•rt namn har √§ndrats, f√∂rblir v√•rt √•tagande inf√∂r dig of√∂r√§ndrat. Vi forts√§tter att erbjuda v√•r bepr√∂vade expertis inom omr√•den som bokf√∂ring, bokslut och andra redovisningsrelaterade tj√§nster i Vasastan ‚Äď Stockholm. V√•ra tj√§nster f√∂rblir desamma, skr√§ddarsydda efter dina behov, och vi st√•r fullt ansvariga inf√∂r alla v√•ra kunder, gamla som nya.

Astra Redovisning har erfarenheten, kunskapen och engagemanget som krävs för att lyfta ditt företag till nya höjder. Vi är mer än bara en redovisningsbyrå; vi är dina partners i framsteg, som hjälper dig att skriva din framgångshistoria, en siffra i taget.

Uppt√§ck Astra Redovisning ‚Äď Din p√•litliga partner f√∂r redovisningstj√§nster i Stockholm, Sverige

Astra Redovisning erbjuder experttjänster inom redovisning i Stockholm, inklusive bokföring, årsbokslut, skattetjänster och mer. Genom att outsourca din bokföring till oss kan du fatta informerade beslut och maximera ditt företags resultat. Vi arbetar nära med dig för att förstå dina unika behov och utveckla skräddarsydda lösningar som passar dina företagsmål. Lita på oss som din pålitliga partner för alla dina redovisningsbehov i Stockholm.

Möt teamet.

Simson Ferizaj, grundare och SRF auktoriserad redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Grundaren av Astra Redovisning började sin ekonomiska karriär på Luleå universitet där jag tog en masterexamen 2007. Efter att ha jobbat som kreditbedömare och revisor under fyra år, därefter startade jag min egen byrå med personligt engagemang och passion för service.

Simson Ferizaj

Srf Auktoriserad Redovisningskonsult
Hajir Attari, erfaren Redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Hajir är en erfaren redovisningskonsult med kunskaper inom områden som löpande bokföring, redovisning och bokslut. Han har jobbat med redovisning för olika branscher under flera år.

Hajir Attari

Våra Professionella Tjänster: En Helhetslösning för Din Ekonomi

Maximera din företagets lönsamhet med våra professionella tjänster. Vi erbjuder redovisning, bokföring, inklusive digital redovisning och digital bokföring, deklaration, årsredovisningar, moms, skatt, och rådgivning för alla företag och entreprenörer i Stockholm. Med vårt erfarna team som tillhandahåller högkvalitativa och transparenta tjänster kan vi erbjuda ett fast pris för många av våra lösningar. Oavsett om du är en småföretagare som behöver hjälp med löner eller en större organisation som behöver omfattande ekonomiskt stöd, står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för en konsultation.