Simson, Hajir, en kvinnlig redovisningsekonom och konsult utgör det dedikerade teamet på 'Om oss'-sidan hos Astra Redovisning i Stockholm.

vår bakgrund

Grundad √•r 2012 i Stockholm som Simsons Redovisningsbyr√•, har v√•r framg√•ng alltid varit rotad i en obeveklig passion f√∂r service och en beslutsamhet att utm√§rka sig f√∂r v√•ra kunder. √Ör 2023, i linje med v√•r innovativa anda och kontinuerliga tillv√§xt, omfamnade vi ett nytt kapitel genom att byta namn till Astra Redovisning. Men √§ven om v√•rt namn har √§ndrats, f√∂rblir v√•rt √•tagande inf√∂r dig of√∂r√§ndrat. Vi forts√§tter att erbjuda v√•r bepr√∂vade expertis inom omr√•den som bokf√∂ring, bokslut och andra redovisningsrelaterade tj√§nster i Vasastan ‚Äď Stockholm. V√•ra tj√§nster f√∂rblir desamma, skr√§ddarsydda efter dina behov, och vi st√•r fullt ansvariga inf√∂r alla v√•ra kunder, gamla som nya. Astra Redovisning har erfarenheten, kunskapen och engagemanget som kr√§vs f√∂r att lyfta ditt f√∂retag till nya h√∂jder. Vi √§r mer √§n bara en redovisningsbyr√•; vi √§r dina partners i framsteg, som hj√§lper dig att skriva din framg√•ngshistoria, en siffra i taget.

Uppt√§ck Astra Redovisning ‚Äď Din p√•litliga partner f√∂r redovisningstj√§nster i Stockholm, Sverige

Astra Redovisning erbjuder experttjänster inom redovisning i Stockholm, inklusive bokföring, årsbokslut, skattetjänster och mer. Genom att outsourca din bokföring till oss kan du fatta informerade beslut och maximera ditt företags resultat. Vi arbetar nära med dig för att förstå dina unika behov och utveckla skräddarsydda lösningar som passar dina företagsmål. Lita på oss som din pålitliga partner för alla dina redovisningsbehov i Stockholm.

Möt teamet.

Simson Ferizaj, grundare och SRF auktoriserad redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Grundaren av Astra Redovisning började sin ekonomiska karriär på Luleå universitet där jag tog en masterexamen 2007. Efter att ha jobbat som kreditbedömare och revisor under fyra år, därefter startade jag min egen byrå med personligt engagemang och passion för service.

Simson Ferizaj

Srf Auktoriserad Redovisningskonsult

Hajir Attari, erfaren Redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Hajir är en erfaren redovisningskonsult med kunskaper inom områden som löpande bokföring, redovisning och bokslut. Han har jobbat med redovisning för olika branscher under flera år.

Hajir Attari

Redovisningskonsult

Våra Professionella Tjänster: En Helhetslösning för Din Ekonomi

Maximera din företagets lönsamhet med våra professionella tjänster. Vi erbjuder redovisning, bokföring, inklusive digital redovisning och digital bokföring, deklaration, årsredovisningar, moms, skatt, och rådgivning för alla företag och entreprenörer i Stockholm. Med vårt erfarna team som tillhandahåller högkvalitativa och transparenta tjänster kan vi erbjuda ett fast pris för många av våra lösningar. Oavsett om du är en småföretagare som behöver hjälp med löner eller en större organisation som behöver omfattande ekonomiskt stöd, står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för en konsultation.

Astra Redovisning är en ledande redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder hjälp med redovisning och bokföring för aktiebolag och företag i olika branscher. Med vår expertis inom redovisning och bokföring hjälper vi företag att effektivt hantera sina ekonomiska processer och fokusera på sin kärnverksamhet.

Som en etablerad bokföringsbyrå i Stockholm erbjuder vi skräddarsydd bokföringshjälp för att möta varje företags unika behov. Vårt erfarna team av redovisningsexperter arbetar noggrant med att hantera bokföringsprocesserna, inklusive löpande bokföring, bokslut och deklarationer. Vi ser till att ditt företags redovisning är korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler.

Astra Redovisning är en modern och digital redovisningsbyrå i Stockholm. Vi använder avancerade digitala verktyg och teknik för att effektivisera och automatisera redovisningsprocesserna. Genom att använda digitala lösningar kan vi erbjuda våra kunder en smidig och effektiv hantering av sin bokföring och redovisning.

Vi är experter på att hantera bokföringen för aktiebolag i Stockholm. Vårt team har omfattande kunskap om de specifika kraven och regler som gäller för aktiebolag. Vi ser till att bokföringen för ditt aktiebolag är korrekt, uppdaterad och i linje med gällande redovisningsstandarder.

Vi är en erfaren redovisningsbyrå i Stockholm med gedigen kunskap och erfarenhet inom redovisning och bokföring. Vårt team av kvalificerade redovisningsexperter arbetar nära våra kunder för att erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning som hjälper företag att växa och nå sina ekonomiska mål.

Astra Redovisning är din pålitliga partner när det gäller redovisning och bokföring i Stockholm. Vi erbjuder hjälp med redovisning, bokföring och andra relaterade tjänster till företag i olika branscher och storlekar. Vårt engagerade team av redovisningsexperter är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och skapa värde för våra kunder.

Kontakta oss idag för hjälp med bokföring och redovisning i Stockholm: Astra Redovisning är din pålitliga partner när det gäller hjälp med bokföring och redovisning i Stockholm

Våra värderingar

Astra Redovisning erbjuder skräddarsydda högkvalitativa redovisningstjänster med passion, integritet och engagemang. Genom att bygga långsiktiga relationer med kunderna blir de en betrodd partner som stödjer dem på bästa möjliga sätt.

Kundnöjdhet

Vi mäter resultatet av varje beslut utifrån hur väl det betjänar våra kunder, då vi värdesätter deras tillfredsställelse högt.

Passion

Vi brinner för högkvalitativ bokföring och hjälper våra kunder att nå sina mål genom en pålitlig och effektiv service. Vi anpassar ständigt våra tjänster för att möta kundernas specifika behov.

Integritet

Vi agerar med integritet och respekt för våra åtaganden.

Utmärkt

Vi är engagerade och lyhörda i vårt arbete.