Vår effektiva och strömlinjeformade årsredovisningsprocess

Astra Redovisning är en ledande leverantör av årsredovisningstjänster i Stockholm, Sverige. Med vårt erfarna team av ekonomiska proffs och djup förståelse för svenska redovisningsregler hjälper vi företag av alla storlekar att förbereda och lämna in korrekta och följsamma årsredovisningar.

Våra tjänster säkerställer att ditt företag uppfyller alla lagkrav och ger transparent ekonomisk information till dina intressenter.

Varför välja Astra Redovisning för Årsredovisningstjänster?

Vi erbjuder helhetslösningar inom årsredovisning, inklusive förberedelse av förvaltningsberättelser, finansiella rapporter, noter till finansiella rapporter och revisorsrapporter (om så krävs).

Vårt team säkerställer att din årsredovisning upprättas i enlighet med årsredovisningslagen (ABL) och relevanta redovisningsstandarder.

Vårt team har gedigen kunskap om svenska redovisningsregler och håller sig uppdaterade om de senaste ändringarna för att säkerställa att din årsredovisning uppfyller alla lagkrav.

Vi har erfarenhet av att arbeta med olika företagsstrukturer, inklusive aktiebolag (AB), ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar.

Vi förstår vikten av snabb och korrekt finansiell rapportering för ditt företag. Våra effektiva processer och erfarna team säkerställer att din årsredovisning förbereds och lämnas in inom de givna tidsramarna, vilket sparar tid och resurser.

Vi inser att varje företag har unika behov och krav. Vårt team arbetar nära dig för att förstå din specifika ekonomiska situation och erbjuda anpassade årsredovisningslösningar som passar ditt företags behov bäst.

Vårt åtagande för din framgång sträcker sig utöver förberedelsen av din årsredovisning. Vi erbjuder löpande stöd och vägledning om regeluppdateringar, finansiell förvaltning och andra relaterade tjänster för att hjälpa ditt företag att växa på lång sikt.

Så fungerar vår årsredovisningstjänst:

Behöver ditt företag expertstöd med årsredovisning i Stockholm? Astra Redovisning är din idealiska partner, oavsett om du driver ett aktiebolag, en ekonomisk förening, eller en bostadsrättsförening. Ring oss på 08-121 470 71 för skräddarsydda årsredovisningstjänster som säkerställer efterlevnad av alla svenska redovisningsregler och främjar transparent ekonomisk rapportering. Vi erbjuder en omfattande process, från initial konsultation till inlämning av rapporter, anpassad till ditt företags unika behov och struktur. Upptäck hur våra experttjänster kan effektivisera din finansiella rapportering och bidra till ditt företags långsiktiga framgång.

En person arbetar med att sammanställa bokslutet för sitt företag.

Vi börjar med en konsultation för att förstå ditt företags ekonomiska situation, struktur och rapporteringskrav.

Vårt team samlar in all nödvändig finansiell data och dokument från ditt företag för att förbereda årsredovisningen.

Vi förbereder förvaltningsberättelsen, finansiella rapporter och noter till finansiella rapporter i enlighet med svenska redovisningsstandarder och regelverk.

Vi delar utkastet till årsredovisningen med dig för granskning och godkännande, och gör eventuella nödvändiga justeringar baserat på din feedback.

När årsredovisningen är klar säkerställer vi snabb inlämning till Bolagsverket och eventuella andra relevanta myndigheter.

Kontakta oss:

Redo att uppleva fördelarna med våra expertårsredovisningstjänster i Stockholm? Kontakta Astra Redovisning idag för att boka en konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag med sina årliga rapporteringskrav.

Kvinna med lockigt hår och glasögon som arbetar på sin bärbara dator, förbereder årsredovisning.
Simsons-Redovisningsbyra-AB in Vasastan Stockholm
Welcome to SRVB

Kontakta oss för en konsultation!

Kontakta Astra Redovisning i Stockholm för vägledning kring din årsredovisning.

För alla typer av frågor, vänligen ring:

Astra Redovisning AB
Tomtebogatan 51
113 38 Stockholm

kontakt@astraredovisning.se