Bokföringstjänster för olika företagstyper

Om du letar efter en professionell och personlig redovisningsbyrå som kan hjälpa dig med bokföring för ditt företag, oavsett vilken typ av företag du driver, är Astra Redovisning rätt plats för dig. Vi erbjuder skräddarsydda bokföringstjänster för aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag.

Bokföring enskild firma

Prisvärda och omfattande bokföringstjänster

Vi erbjuder prisvärda och omfattande bokföringstjänster för enskilda firmor. Du kan lita på vår expertis för att hantera dina bokföringsbehov på bästa möjliga sätt.

Slipp bekymra dig om bokföringen

Med Astra Redovisning vid din sida kan du fokusera på att driva ditt företag och slippa oroa dig för bokföringen. Vi tar hand om allt från löpande bokföring till årsredovisning.

Skräddarsydda bokföringstjänster för enskild firma

Vi erbjuder skräddarsydda bokföringstjänster för enskild firma som passar dina unika behov. Vi erbjuder bland annat löpande bokföring, bokslut, deklarationer och momsredovisning.

Tjänster vi kan erbjuda för företag med enskild firma

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för företag med enskild firma, såsom löpande bokföring, bokslut, deklarationer, momsredovisning och mycket mer.

Astra Redovisning: Din bokföringspartner för enskild firma

Vi är din pålitliga bokföringspartner för din enskilda firma. Vi arbetar med dig för att säkerställa att ditt företag får den bästa möjliga bokföringstjänsten som passar dina behov och budget.

Bokföring Aktiebolag

 Skräddarsydda bokföringstjänster

Våra erfarna redovisningsexperter erbjuder skräddarsydda bokföringstjänster för aktiebolag. Vi ser till att alla dina behov och krav uppfylls på ett professionellt och effektivt sätt.

Vårt engagemang och kompetens

Vi är engagerade och kompetenta redovisningsexperter som ser till att ditt aktiebolags bokföring är i toppskick. Vi följer lagar och regler för att säkerställa korrekt och felfri bokföring.

Kontakta oss för hjälp med bokföring

Om du behöver hjälp med bokföring för ditt aktiebolag, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att boka ett möte och diskutera dina behov och önskemål.

Bokföring Handelsbolag

Expertis för handelsbolags bokföring

Våra kunniga redovisningsexperter har erfarenhet av att hantera bokföring för handelsbolag. Vi kan hjälpa dig att navigera genom de unika utmaningar som handelsbolag står inför när det gäller bokföring och redovisning.

Anpassade bokföringstjänster för handelsbolag

Vi erbjuder anpassade bokföringstjänster för handelsbolag, inklusive löpande bokföring, bokslut, deklarationer, momsredovisning och rådgivning kring skatter och avgifter.

Håll koll på ditt handelsbolags ekonomi

Med hjälp av Astra Redovisning kan du hålla koll på ditt handelsbolags ekonomi och undvika eventuella fallgropar. Vi hjälper dig att hålla bokföringen i ordning och uppfylla alla lagkrav.

Kontakta oss för att diskutera ditt handelsbolags behov

Om du är intresserad av att anlita oss för att sköta bokföringen för ditt handelsbolag, kontakta oss för att boka ett möte och diskutera dina behov och förväntningar.

Varför välja Astra Redovisning?

Erfarenhet och expertis

Vi har många års erfarenhet av att erbjuda kvalitativa bokföringstjänster och har den expertis som krävs för att hantera dina redovisningsbehov, oavsett företagstyp.

Personlig och professionell service

På Astra Redovisning är vi stolta över att erbjuda en personlig och professionell service som är anpassad efter dina unika behov och krav.

Konkurrenskraftiga priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra bokföringstjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.

Kontakta oss för att komma igång

Om du är intresserad av att anlita Astra Redovisning för att sköta din företags bokföring, kontakta oss idag för att boka ett möte och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas.

Vi erbjuder de bästa lösningarna för ditt företag

Stora f√∂rdelar med Astra Redovisning i Vasasan ‚Äď Stockholm

På Astra Redovisning har vi som mål att hjälpa dig som kund att maximera din företags vinst. Vi strävar efter att göra den ekonomiska aspekten av ditt företag enkel och bekymmersfri. Vi värdesätter en personlig kontakt med våra kunder, vilket vi anser är avgörande för ett framgångsrikt samarbete.

Astra Redovisning hjälper bolag med följande tjänster

 • Digital ‚Äď l√∂pande bokf√∂ringen

 • Bokslut

 • √Örsredovisning

 • Bolagsdeklaration

 • Fakturatj√§nster

 • L√∂neadministration

 • Momsdeklarationer

 • Arbetsdeklaration

 • Sammanst√§llning av ekonomisk rapporter

Enastående bokföringstjänster i Vasastan РStockholm

Behöver du hjälp med att outsourca din bokföring i Stockholm?

Astra Redovisning i Vasastan har över tio års erfarenhet och kan erbjuda skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar.

 • L√∂neadministration

 • Uppr√§tta l√∂nebesked

 • Moms- och arbetsdeklaration

 • Ekonomiska rapporter