Förenkla din löpande bokföring med professionell hjälp

Astra Redovisning kan vi hjälpa dig att hantera din löpande bokföring på ett effektivt sätt. Vi förstår vikten av att ha en uppdaterad och noggrann bokföring för att du ska kunna fatta beslut som gynnar ditt företag. Vi har erfarna redovisningsspecialister som kan hjälpa dig att hantera allt från fakturahantering till momsredovisning och löneadministration. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med din löpande bokföring.

Astra Redovisning erbjuder enkel och kostnadseffektiv löpande bokföring till fast pris. Med vårt transparenta prissättningssystem kan du fokusera på att driva ditt företag medan vi hanterar din bokföring effektivt. Det är smidig och prisvärd bokföring för företag i alla storlekar.

För mer information om våra tjänster inom löneadministration, besök här.

Vad är Löpande Bokföring i Stockholm?

Löpande bokföring i Stockholm är en avgörande process där företagets ekonomiska transaktioner i huvudstadsregionen registreras och uppdateras kontinuerligt. Denna process innefattar:

 • Fakturering och betalningar
 • Banktransaktioner
 • Skatteberäkningar

Att ha en ständig översikt över företagets ekonomi möjliggör:

 • Bättre beslutsfattande
 • Förebyggande av framtida ekonomiska problem

Astra Redovisning erbjuder vi expertis inom:

 • Hantering av löpande bokföring för företag i Stockholm
 • Regelbunden registrering och uppdatering av ekonomiska transaktioner
 • Inkluderar allt från fakturering till skatteberäkningar

Genom vår hjälp kan företag:

 • Hålla koll på sin ekonomi i realtid
 • Fatta bättre beslut för en framgångsrik verksamhet
En del av en laptop och gröna växter mot en mörkblå bakgrund med texten 'Löpande Bokföring: En Ekonomisk Nödvändighet'.

Varför är Löpande Bokföring Viktigt?

En välhanterad löpande bokföring är en viktig del i att driva ett framgångsrikt företag. Genom att hålla koll på företagets ekonomi på regelbunden basis kan man fatta bättre beslut och undvika problem som kan uppstå i framtiden.

Hos Astra Redovisning kan vi hjälpa till med allt från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Vårt erfarna team av redovisningsspecialister strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen till en konkurrenskraftig kostnad. Genom att välja Astra Redovisning som din partner inom ekonomi kan du vara säker på att din företagsekonomi är i trygga händer och att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Läs mer om fördelarna med professionell redovisningstjänster för olika branscher här.

Händer som håller en spargris framför en person i en gul tröja med texten 'Bokföring: En Nyckel Till Framgång - Varför löpande bokföring är viktig för ditt företag'.

Vad Ingår i Löpande Bokföring?

En effektiv löpande bokföring är avgörande för att företag ska kunna hålla koll på sin ekonomi och fatta beslut som är baserade på faktiska siffror. Genom att ha en uppdaterad bokföring kan man också undvika problem och upptäcka eventuella avvikelser i tid.

Astra Redovisning erbjuder hjälp med alla typer av bokföringsaktiviteter, från fakturering och betalningar till avstämningar och rapportering. Med hjälp av deras erfarna redovisningsspecialister kan företag få en smidig och effektiv hantering av sin ekonomi.

Hur kan man göra löpande bokföring effektivt?

Se till att bokföringen görs på regelbunden basis, gärna dagligen eller veckovis. Ha en strukturerad process: Skapa en strukturerad process för att hantera fakturering, betalningar, banktransaktioner och skatteberäkningar. Håll koll på avstämningar: Kontrollera att balanserna i bokföringen stämmer överens med verkligheten genom att göra regelbundna avstämningar. Outsourcing: För att spara tid och säkerställa noggrannhet kan man överväga att outsourca bokföringen till en professionell redovisningsbyrå.

Astra Redovisning kan vi hjälpa till med alla aspekter av löpande bokföring. Vi kan implementera en effektiv process för att hantera företagets ekonomi, använda avancerade verktyg för att göra bokföringen enklare och säkrare samt göra regelbundna avstämningar för att säkerställa korrekthet i bokföringen.

Få Professionell Hjälp med Löpande Bokföring

Löpande bokföring i Stockholm är en viktig del av företagsadministrationen, och att outsourca denna uppgift till en professionell bokföringsbyrå i Stockholm kan hjälpa företaget att spara tid och resurser samtidigt som det säkerställer korrekthet och noggrannhet i bokföringsprocessen.

Astra Redovisning, belägen i Stockholm, är en sådan byrå som erbjuder hjälp med löpande bokföring till företag. Deras redovisningskonsulter har bred kompetens inom löpande bokföring i Stockholm och kan skräddarsy lösningar anpassade till företagets individuella behov till förmånliga priser. Med hjälp av Astra Redovisning kan företag fokusera på sin kärnverksamhet medan experterna håller koll på siffrorna.

 • Registrering av löpande bokföring
 • Hantering av kund- och leverantörsfakturor
 • Lönehantering inklusive utbetalning och rapportering
 • Hantering av inventarier såsom avskrivningar och uppföljning
 • Upprättande och redovisning av moms- och skattedeklarationer
 • Betalningar och avstämningar av bankkonton och kassor
 • Upprättande av månadsbokslut inklusive resultat- och balansräkning

Astra Redovisning erbjuder vi skräddarsydda bokföringstjänster som är anpassade efter varje företags unika behov. Vi vill att du som kund ska kunna välja vilka tjänster du behöver och inte betala för onödiga tjänster. Vi strävar efter att vara kostnadseffektiva och leverera hög kvalitet och professionellt utförda tjänster oavsett vilka tjänster ni väljer att ta hjälp av oss med.

Upptäck fördelarna med att anlita en redovisningsbyrå här.

Arbetsbord med ekonomiska rapporter, bärbar dator, kalkylator och glasögon, med texten 'Få professionell hjälp med löpande bokföring'.

Spara tid och pengar med skräddarsydda bokföringstjänster

Löpande bokföring är ett sätt att hålla ordning på alla affärshändelser genom att bokföra dem i kronologisk ordning i takt med att de inträffar. För att verifiera varje händelse behöver du en verifikation, såsom en faktura eller kvitto. Som företagare är det viktigt att följa god redovisningssed och bokföra alla kontanta in- och utbetalningar nästkommande arbetsdag. Du kan välja mellan två olika metoder för att sköta din löpande bokföring: kontantmetoden, där du bokför när du får betalt (om din nettoomsättning är under 3 miljoner kr), eller fakturametoden, där du bokför två gånger – när du får fakturan och när den betalas.

Om du har frågor eller behöver hjälp med din löpande bokföring kan Astra Redovisning hjälpa dig att välja den bästa metoden för din verksamhet. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hålla koll på din ekonomi på ett smidigt och effektivt sätt.
En hand som skriver på ett papper med texten 'Spara tid och pengar med skräddarsydda bokföringstjänster' och 'Få mer gjort med mindre stress'.

Effektiv feedback och smidig kommunikation hos Astra Redovisning

Vi på Astra Redovisning lägger stor vikt vid att ge våra kunder den bästa möjliga servicen när det gäller deras bokföring. Vi tror att personligt bemötande, snabb feedback och god kommunikation är avgörande för att skapa en stark kundrelation. Därför strävar vi alltid efter att vara tillgängliga för våra kunder och svara på deras frågor eller funderingar så snabbt som möjligt.

Vi skickar månatliga rapporter till våra kunder där vi sammanställer den senaste perioden och ger dem möjlighet att ställa frågor eller få rådgivning kring resultatet. Vi är här för att hjälpa våra kunder att utveckla sina företag och ger alltid råd utifrån deras specifika behov.

Kontakta oss idag för att boka in ett möte där vi kan diskutera hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med er bokföring och stötta er i er företagsutveckling.

Lär dig hur redovisning skiljer sig mellan olika företagsformer här.

Sammanfattning

Astra Redovisning AB i Stockholm erbjuder hjälp med löpande bokföring till företag. De erbjuder skräddarsydda bokföringstjänster som är anpassade efter varje företags unika behov till förmånliga priser. Med hjälp av Astra Redovisning kan företag fokusera på sin kärnverksamhet medan experterna håller koll på siffrorna. Byrån erbjuder effektiv feedback och smidig kommunikation, och skickar månatliga rapporter till kunderna. Kontakta Astra Redovisning idag för att boka in ett möte och diskutera hur de på bästa sätt kan hjälpa er med er bokföring och stötta er i företagsutvecklingen.

Boka Möte