Löneadministrationstjänster för smidig och korrekt lönehantering

Skräddarsydda lösningar för dina unika behov

Effektiv löneprocess

Vi hanterar din löneadministration smidigt och effektivt.

Skräddarsydda lösningar

Vi skapar skräddarsydda lönelösningar som passar ditt företags behov.

Trygghet och säkerhet

Vi säkerställer att din löneadministration uppfyller alla krav och regler.

Löneadministrations Tjänster

Söker du en smidig lösning för löneadministration i Stockholm? Oavsett om du driver ett handelsbolag, aktiebolag, är en enskild företagare eller har en enskild firma, behöver du inte leta längre. Kontakta Astra Redovisning direkt på 08-121 470 71 för personlig och effektiv service. Vi erbjuder expertis inom allt från löneberäkningar till komplex lönehantering för olika företagsformer, och garanterar noggrannhet och efterlevnad av alla lagar och regler. Vårt team är här för att säkerställa att din löneadministration hanteras felfritt, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt företags tillväxt och framgång.

 

Våra löneadministrations tjänster inkluderar hantering av löneberäkningar och distribution av löner, samt beräkning och betalning av skatter och avdrag. Vi hjälper också till med administration av anställningsförmåner som hälsoskydd, pensionsplaner och betald ledighet. Läs mer om tjänsteresor och deras redovisning i vår kompletta guide här.

Vi ser också till att hålla noggranna och detaljerade register över alla lönetransaktioner och se till att allt följer tillämpliga arbetsrättsliga lagar och regler. Dessutom erbjuder vi rapportgenerering av lönetransaktioner, som lönespecifikationer och skatteinsamling. Vi erbjuder också möjligheten för anställda att få tillgång till sin egen löneinformation, såsom lönespecifikationer och skatteformulär, genom en onlineportal.

Lönehantering på ett enkelt sätt: Våra problemfria löneadministrations tjänster

Lönehantering

Vi beräknar och distribuerar löner till dina anställda, inklusive skatter och avdrag.

Skatteefterlevnad

Vi säkerställer att alla löneskatter beräknas korrekt och betalas i tid, enligt tillämpliga lagar och förordningar.

Administration av förmåner till anställda

Vi hanterar förmåner såsom sjukförsäkring, pensionsplaner och betald ledighet för dina anställda.

Registrering

Vi för detaljerade och korrekta poster över alla lönetransaktioner, inklusive anställdas arbetstimmar, löner och skatter.

√Ėverensst√§mmelse med arbetslagar

Vi säkerställer att alla lönepraxis följer tillämpliga arbetslagar, såsom minimilöneregler och övertidsföreskrifter. Utforska vår artikel om momsbedömning för badanläggningar och simundervisning här.

Lönerapportering

Vi genererar rapporter om lönetransaktioner, såsom lönespecifikationer och skattedeklarationer.

På Astra Redovisning tror vi på att leverera excellens på varje steg av vägen.

Vi på Astra Redovisning erbjuder kvalitativ och pålitlig lönearbete och löneadministrationstjänster till företag i Stockholm. Vi tar hand om allt från löneberäkningar till deklarationer och rapportering, och säkerställer att alla företagets anställda får korrekta utbetalningar och att allt sköts enligt lagar och bestämmelser. Upptäck våra specialiserade redovisningstjänster för handelsbolag här. Vi anpassar våra tjänster efter varje företags individuella behov och strävar alltid efter att leverera effektiv, transparent och personlig service. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att hantera sina löneadministrationsbehov på ett smidigt och professionellt sätt. Upptäck våra fullständiga redovisningstjänster här. För att förstå mer om funktionerna hos en redovisningsbyrå, se här.

Två kvinnliga revisorer arbetar tillsammans vid ett bord och bearbetar finansiella data och dokument

Prata med våra experter. Ring 08-121 470 71 eller Begär en offert.

Samarbetet med Astra Redovisning har alltid varit mycket smidigt och effektivt. De är mycket tillgängliga och erbjuder hjälp och rådgivning när det behövs.

Mirza Frljuckic – Global Electrical Engineering AB

4.9

Din tillfredsställelse är vår garanti