Kontakta Astra Redovisning, Sveriges säkraste redovisningsbyrå i Stockholm!

Fyll i formuläret, och du får återkoppling från oss inom en arbetsdag.

Som en specialiserad redovisningsbyrå i Stockholm hjälper vi dig med bokförings- och redovisningstjänster.

Vi på Astra Redovisning i Stockholm är stolta över att erbjuda skräddarsydda bokföringstjänster och redovisningstjänster till Enskilda firmor, Aktiebolag, Handelsbolag och Entreprenörer. Våra konsulter har gedigen erfarenhet inom bokföring och redovisning och strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet i våra tjänster. Vi arbetar hårt för att skapa en trygg och pålitlig relation med varje kund och erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Kontakta oss idag för att få hjälp av våra professionella konsulter inom bokföring och redovisning i Stockholm.

Expertteamet på Astra Redovisning РVåra konsulter hjälper dig med bokföringstjänster och redovisningstjänster

Simson Ferizaj, grundare och SRF auktoriserad redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Simson Ferizaj

Hajir Attari, erfaren Redovisningskonsult vid Astra Redovisning i Stockholm.

Hajir Attari

Lär dig mer om Astra Redovisning och våra experttjänster inom redovisning

Astra Redovisning AB är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder erfarenhet och expertis inom redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande till externa uppdragsgivare.

Byrån har erfarenhet inom branschen och kan hjälpa företag i olika omfattningar av redovisningsuppgifter, från att biträda med delar av bokföring och avstämningar av konton till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut och årsredovisning, sköta löner och betalningar samt hantera kontakter med myndigheter.

Medarbetarna på Astra Redovisning AB är auktoriserade redovisningskonsulter som genomgår kvalitetsuppföljning (SRF konsulterna) minst vart sjätte år samt får löpande vidareutbildning för att säkerställa hög kvalitet på deras tjänster.

Två affärskonsulter, en kvinna och en man, granskar viktiga dokument vid ett mötesbord

Astra Redovisning AB i Stockholm erbjuder expert redovisningstjänster och rådgivning för företag i alla storlekar. Våra erfarna konsulter tillhandahåller en rad tjänster, inklusive bokföring, redovisning och affärsrådgivning. Vi är specialiserade på att hjälpa företag med alla aspekter av deras ekonomiska hantering, från daglig bokföring och avstämning av konton till årsredovisningar, lönehantering och myndighetsrapportering.

På Astra Redovisning AB är våra konsulter inte bara högkvalificerade och dedikerade, utan också väl insatta i våra kunders ekonomiska situation. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydd ekonomisk rådgivning och strategiska rekommendationer som hjälper våra kunder att uppnå sina mål. Oavsett om du behöver hjälp med att hantera dina finanser, förbättra din verksamhet eller planera för framtiden finns våra konsulter här för att hjälpa dig.

Kontakta vår redovisningsbyrå i Stockholm idag för att lära dig mer om hur Astra Redovisning AB kan bidra till ditt företags framgång.

Vi p√• Astra Redovisning AB f√∂ljer Rex ‚Äď Svensk standard f√∂r redovisningsuppdrag f√∂r att s√§kerst√§lla h√∂g kvalitet p√• redovisning och rapportering. N√§r kraven enligt denna standard √§r uppfyllda, forts√§tter de med att uppr√§tta en √•rsboksluts– eller √•rsredovisningsrapport till kundf√∂retaget eller uppdragsgivaren. Kontakta oss idag f√∂r mer information om hur vi kan hj√§lpa dig med dina redovisningsbehov.